För 1 år sedan idag vaknade jag upp en vanlig tisdag morgon, men det var ingen vanlig tisdag morgon! Jag kände känslor som jag aldrig trodde att jag skulle få känna. Jag hade varit på min första "dejt" men en kille som gav mig fjärilar i magen. Jag hade mycket intresse för fotbollen och däribland MFF men hade aldrig haft någon som jag kunde åka på alla matcherna med. 
 
På 1 år har jag sett mitt liv ändras, och jag har ändrats med det. Jag bor nu tillsammans med en underbar människa som ger mig hopp och kärlek varje dag! En underbar kille som jag för bara 1 år sedan precis hade börjat träffa. Allt har gått fort men vi har nu bott tillsammans officiellt i 6 månader och jag kunde inte ha önskat mig något annat. 
 
Det är även så att jag har hittat någon som även han brinner för fotbollen men framförallt MFF och där hittade jag någon som jag kunde gå på varje match med. Jag köpte ett årskort till årets säsong och vilken säsong det har varit. Även om allsvenskan-guldet känns långt borta kommer jag idag att få uppleva något som jag aldrig trodde att jag skulle få. 
Jag kommer vara på Malmö Stadion ikväll klockan 20:45 och se domaren blåsa igång en match som kommer bli historisk. En match mellan MFF och Real Madrid. Ett Real Madrid med bland annat Cristiano Ronaldo. 
 
 
För 1 år sedan kunde jag inte ens föreställa mig vad jag skulle få vara med om detta år. Jag kommer få se både Ronaldo och Zlatan spela, LIVE på Malmö Stadion. Men jag kommer bära himmelsblått, som den trogna fotbollssupporter och numera Malmöit som jag är! Himmelsblått är min färg, Himmelsblått är vår färg och idag kommer vi få uppleva något som vi (troligtvis) aldrig kommer få uppleva igen. 
 
Till han som gjort mig till en bättre människa, till han som fått mig att växa och ifrågasätta allt som jag tidigare trott. Jag älskar dig mer än jag trodde var möjligt och du kommer vara i mitt hjärta för evigt! ♥
MFF, Malmö FF, Real Madrid,