jag ska börja med helt oförståliga rubriker , de är rätt kul för ingen fattar vad jag egentligen menar med de .. haha ! fy vad rolig jag är .. och dessutom sjukligt trött , vatt på spinning .. de var från tåget hem byta om och direkt iväg till en jobbig träning ! kändes inte jobbigt då men nu är de betydligt värre .. så kommer man hem och så blev de tacos till mat ! de är tur vi är så nyttiga i vår familj , eeee ! aja de blev inte så mycket mat iaf , och nu sitter jag och glor in i skärmen igen ! de är trevligt :)

ludacris - stand up , de är låten som just nu dånar ur mina högtalare ! och snart ska jag nog sätta mig framför tvn och kolla på oc faktiskt .. måste se vilket avsnitt alla i sverige är på :) haha ..

imorgon ska jag köra till skolan , SKÖNT ! och sen är de en heldag med äckliga lektioner .. bara inte niklas är sjuk imorgon oxå , då dör jag ärligt ! för då har jag en fet håla efter min första lektion , från 10.40 till 14.10 .. de känns väldigt givande i så fall ! efter skolan ska jag till ÖB och handla brännskivor , för de behövs verkligen ! dör ju snart om jag inte får lite ny musik i bilen .. fast i för sig kan jag koppla in mp3n men de orkar jag inte .. sätta in och dra ut den var 10onde minut .. nej nej !

carra du fyller snart 18 jue , naaauww :) iihi ..

nä nu kallar tvn .. ska bara citera monica från "vänner" först ..
"hey it's funnys cousin , not funny" .. de är inte kul om man inte sett de avsnittet .. haha !
ha de gytt !

maria :)